Anadolu Atesi Troya

Aseara, multumita unui prieten, am fost la spectacolul de dans intitulat Troya, pus in scena de trupa Anadolu Atesi, la sala Polivalenta. Evenimentul a fost organizat de Romtelecom in cinstea clientilor sai.

Insa, ceea ce vroiam sa spun este ca a fost EXTRAORDINAR!!!!!
Nu am cuvinte sa il pot descrie, cel putin nu la ora asta, dar totusi pot spune ca ma bucur din adancul sufletului ca am avut ocazia sa vad acest spectacol. Peste 40 de oameni, dansand intr-o armonie si sincronizare aproape perfecte nu vezi in fiecare zi. Iar costumele si coregrafiaimpecabile aproape ca dansam odata cu ei.

Spectacolul se bazeaza pe Iliada lui Homer, si descrie razboiul Troian, insa intr-o maniera inedita si spectaculoasa, dar incarcata de acelasi mister si savoare.
A fost cu adevarat o refulare pentru suflet, si pur si simplu o desfatare vizuala nemaipomenita. Cred ca a fost ora si jumatate cel mai frumos petrecuta din ultima parte a acestui an.

Mai jos aveti niste filmulete in care puteti vedea o mica mica parte a acestui spectacol si credeti-ma, de sus se vede muuuult mai bine!

Daca aveti candva sansa sa vedeti acest spectacol, sa nu o ratati!