Sistemele solare complete folosesc in mod ecologic energia naturii

Dupa cum bine stim, sursele de poluare sunt tot mai mari, atat din punct de vedere al autoturismelor, cat si al diferitelor chimicale sau procese toxice ce stau la baza diferitelor instalatii care ne ajuta sa ne intrebuintam in viata de zi cu zi.

Probabil v-ati saturat sa tot platiti facturi piperate la incalzirea apei de la bloc sau de la casa si pe buna dreptate, asa ca o reorientare poate fi de departe solutia. Aceste sisteme solare au aratat de ce natura este principalul aliat al omului, care ii ofera posibilitatea sa supravietuiasca, dar si resurse precum mancarea, apa, caldura sau energia fiind obtinute prin modalitati cu totul si cu totul deosebite, lucru de care nu face exceptie nici acest sistem.

Energia solara poate fi captata prin intermediul unor instalatii complexe, ce au la baza un circuit precis, care conduce la incalzirea apei sau a locuintei.

Sistemele solare functioneaza pe toata perioada anului?

Acestea sunt recomandate de specialisti sa fie folosite in prealabil intre lunile martie-octombrie, atunci cand soarele are o putere mai mare. In functie de membri familiei, dar si a capacitatii de incalzire si oferire a apei, se deosebesc doua tipuri de instalatii.

Panouri solare presurizate sau panouri solare nepresurizate? Desigur, acest lucru aduce in discutie si numarul de membri ai familiei pe care il avem, dar si debitul de apa pe care dorim sa il obtinem. Daca avem o familie mica, aspect ce implica 2-3 membri, atunci un panou nepresurizat poate fi cheia rezolvarii tuturor problemelor, deoarece poate oferi pana la 50l/membru, lucru care ar servi perfect la diferitele operatiuni casnice zilnice sau dupa caz la igiena corporala.

Insa, daca avem un numar de membri ceva mai ridicat si dorim o eficienta sporita, atunci putem aduce in discutie si panoul solar presurizat, care se remarca prin eficienta, dar si printr-o constructie aparte. Noutatea la aceste tipuri de panouri este reflectata in tuburile semiconductoare prezente in structura lor, care au capacitatea sa incalzeasca cate 10l de apa fiecare.

Asadar, instalarea mai multor tuburi semiconductoare aduce in discutie si un volum mai mare al apei, dar si o functionalitate mai extinsa. Acestea pot functiona cu usurinta si pe timp de iarna, chiar daca temperaturile din termometru ajung la valori cu minus.

Insa care sunt preturile acestor incredibile instalatii? In aceste perioade avem la dispozitie oferte si promotii care mai de care mai atragatoare. Stiai ca un panou solar cu o capacitate de 100 litri poate valora doar 999 lei? Consulta mediul online pentru a obtine cele mai bune oferte de pret, pentru o casa moderna si ecologica!