Cronica unui 1 mai

Asta e, important e ca am fost in Vama de 1 mai, nu pentru ca sunt roacar, sau panker, sau mai stiu eu ce, dar pentru ca am observat ca pe mine unul ma relaxeaza total.

Am plecat dis de dimineata cu Dree si Silviu, am mers fara peripetii pe autostrada, si la ora 11:00 deja frecam mult asteptata menta. Am reusit sa dorm vreo 2 ore pe plaja, ca de obicei, apoi seara de vineri a fost geniala, cu exceptia faptului ca nu am avut nevoie de groapa (si ma oftic) [stiu unii pentru ce era groapa]. A fost tare fain ca m-am intalnit cu o groaza de lume prin Vama , am mai dormit o tura pe plaja iar sambata am dat o carte de zile mari. Chiar si sambata s-a lasat cu petrecere, chiar mai abitir decat vineri, desi am ratat Tapinarii, dar am ajuns la Suie ca eram prea beat ca sa ma duc pana in Costinesti la Parazitii.

Din pacate ti se uraste pana ajungi in Expirat, si muzica parca e mai proasta ca anul trecut, dar mai ai de ales sa treci si pe la Goblin, relativ marfa, daca iti place extrem de mult drumn’bass-ul si rev-electropunk (sper ca am scris bine).

Mancarea cam scumpa si cam putina, dar daca stai sa cauti gasesti si chestii acceptabile (recomand Lyana si Dor), in schimb, oamenii aproape ca au ramas la fel, ceea ce-i bine.

Vremea a tinut cu noi (na, sa va bagati unghia-n gat cei care ati zis ca o sa ne ploua), in schimb drumul la intoarcere a fost crima si pedeapsa.

As putea sa zic multe despre Vama, imi place atmosfera, imi plac prieteniiimi place, cat o mai tine si draga vizitatorule, nu te grabi sa ma critici pe mine sau Vama, asta imi place mie, cum tie, daca ma critici, probabil iti place Costinestiul sau Mamaica.

De cand am venit m-a cam apucat un dor de scris si de schimbat cate ceva pe ici pe colo, poate ne compensam, asa ca incep luna asta in forma cu cateva articole, si sper sa imi iasa in continuare si sa nu ma lase inspiratia, mai ales ca am multe de facut in viitorul apropiat, cum ar fi Laser tag, concursul bloggerilor, apoi Imbratisarile gratuite, trebuie sa mai ajung si pe acasa si alte cate cele

Ma simt implinit momentan! Aveam nevoie de weekendul asta