Azi m-am enervat

M-am enervat prosteste, m-am enervat de la un motiv copilaresc, insa nervii mi-au crescut exponential, m-am enervat pana la punctul in care eram gata sa imi dea lacrimile. Doamne ce noroc au avut pustii aia care se bateau cu zapada ca nu m-au nimerit, ce noroc au avut controloarele alea idioate ca nu s-au urcat acum in troleu…. M-am razbunat insa pe baltile din drumul spre casa.

In alta ordine de idei, cand am sa imi stabilesc prioritatile, cand am sa ma organizez, cand am sa preiau controlul, cand am  sa fac ce vreau cu viata mea, cand am sa ma hotarasc ce vreau sa fac????? Cand cand cand cand CAAAAND??????????????

Doamne ce m-am enervat, ce m-am enervat si pe wordul asta care imi corecteaza cuvintele, in special cuvantul “enervat”, ca pe wordpress nu am rabdare sa scriu exact acum, si in special ce m-am enervat pe frustrarile mele…………..

Cred ca azi am zis cel mai insetat “Bagami-as pula”… si cand ma gandesc ca azi dimineata eram asa vesel…

Mama ta de word……

Ce m-am enervat si  pe visele din ultimele seri, ce m-am enervat ca m-am enervat!!!

Wordu’ mamii tele…..

De maine ma apuc sa imi restilizez blogul si sa vin cu ceva nou…. Sper…..

Am prea multi nervi acum sa scriu un articol pentru #fotbaltweetmeet, dar va multumesc tuturor, m-am simtit extraordinar, sunteti niste oameni minunati! Vreau sa fiu si eu unul intr-o zi!

M-am Calmat… sper!1