6 electrocasnice mici pe care orice casa noua trebuie sa le aiba

Orice electrocasnic e conceput sa-ti faca viata mai usoara. Desi nu e deloc usor sa te stabilesti intr-o noua casa si sa te si obisnuiesti cu tot ce ai de facut acolo, aceste electrocasnice mici sunt cele care iti vor fi alaturi in acest drum si se vor asigura ca poti sa tii pasul cu activitatile zilnice de prin casa fara a depinde de altcineva.

M-am gandit sa va listez 6 dintre cele mai utile si mai des folosite electrocasnice care isi merita un loc in casa si care se asigura ca vei trai o viata mai buna, cu mai putine griji.

aspirator

Aspiratorul

In incercarea ta de a mentine casa pe cat se poate de noua, probabil ca ti-ar fi imposibil fara un aspirator. Desi a fost dintotdeauna un electrocasnic foarte eficient, aceste mici aparate au devenit mai puternice decat inainte. Multe dintre ele vin acum cu o serie de accesorii care le face sa fie mai versatile.

masina de spalat vase

Masina de spalat vase

Sa stai in fata unei chiuvete pline cu vase murdare poate fi la fel de rau precum sa te gandesti cum sa le mai si speli intr-un timp cat mai scurt. Daca planuiesti sa-ti iei o masina de spalat vase noua sau sa faci un upgrade la cea veche tine cont de cat de multe vase speli zilnic si nu alege mai mult, dar nici mai putin decat ai tu nevoie.

mixer cu bol

Mixer cu bol

Mixerul cu bol este unul dintre cele mai versatile electrocasnice, te poti convinge de asta in momentul in care realizezi ca poti face mult prea multe lucruri cu el. Cauta ceva care se intretine si se curata foarte usor. Poti vedea aici toate utilizarile unui mixer cu bol.

robot de bucatarie

Robot de bucatarie

Tot ce intra in componenta unui robot de bucatarie se rezuma la folosirea a mai multor lame si accesorii care iti permit sa folosesti robotul in mai multe feluri decat ti-ai propus. Iti recomand sa fii foarte atent si sa nu omiti accesoriile, acelea sunt importante.

ceainic electric

Ceainic electric

Inca nu e foarte popular, dar in opinia multora este o invetie foarte reusita. Vrei sa fierbi apa intr-un timp record, folosesti ceainicul electric. E ideal atat pentru ceai, cat si pentru cafea, consumand si foarte putina electricitate.

oala electrica

Oala electrica

Este cunoscuta pentru faptul ca poti gati foarte usor orezul cu ea. De fapt, in alte tari aceasta poarta denumirea de aparat de gatit orez (rice cooker), insa dat fiind faptul ca poti gati mai multe alimente cu ea, acesteia i-a ramas denumirea de oala electrica.