Floor Consulting va coordoneaza pasii spre suprafete pretioase

Amenajarile interioare fac obiectul trendurilor aflate intr-o continua expansiune. Designul interior pluseaza prin complexitatea si notorietatea de care se bucura curentele inspirate de dimensiunea estetica, fapt pentru care ramane o nesecata sursa de inspiratie in sectorul amenajarilor.

Partener de incredere al iubitorilor de design interior, compania Floor Consulting se prezinta prin cei 12 ani dedicati sectorului de amenajari interioare, prin satisfacerea celor mai sofisticate si pretentioase gusturi ale clientilor care definesc istoricul companiei.

Portofoliul Floor Consulting cuprinde produsele ale celor mai sonori producatori de renume international, investite cu amprenta indubitabila a calitatii superioare sub egida careia sunt construite in detaliu.

Mochete versatile si moderne, potrivite pentru orice suprafata

Magazinul online al companiei Floor Consulting oferteaza cu mochete provenite de la cei mai prestigiosi producatori de mochete din Olanda si Belgia, proiectate in concordanta cu nevoile si gusturile rafinate ale unei nise clar definite.

Floor Consulting expune publicului larg doua colectii extrem de populare, respectiv BALTA & ITC Collection, ce cuprinde mochete destinate traficului mediu sau intens, si DOMO Collection, definita prin mochete destinate bugetelor mai generoase, modele anti – statice si ignifugate, ideale pentru traficul mediu sau greu.

Mochetele sunt confectionate din fibre ce contin in proportie de 100% poliamida, lana sau amestecuri texturate, extrem de rezistente in timp, fibre extrem de maleabile, ce se preteaza la o bogata paleta cromatica., fapt pentru care mochetele sunt privite ca o solutie universal – valabila indiferent de spatiul la care face referinta procesul de amenajare interioara.

Astfel, mochetele Floor Consulting pot fi montate cu precadere in dormitor sau living, dar in egala masura poate fi o alegere inspirata si pentru spatiie cu trafic greu, dovedind o rezistenta notabila in timp si o curatare extrem de usoara.

Covor PVC si linoleum pentru suprafete netede si stralucitoare

Principalii producatori de renume ale caror produse se regasesc in portofoliul Floor Consulting sunt Gerflor si Tarkett. Produsele se adreseaza unor liste infinite de insitutii, locatii si constructii civile, oferind experienta unor suprafete usor de intretinut, care prezinta o durata mare de viata, pana la 10 ani garantie. Gerflor si Tarkett tin pasul cu trendurile actuale si, in consecinta, oferteaza prin avantajele incontestabile pe care o pardoseala profesionala din covor PVC sau linoleum o poate avea.

Cu alte cuvinte, o astfel de pardoseala pastreaza spatiul curat, fara praf, astfel ca nu permite dezvoltarea bacteriilor si microbilor pe suprafata si asigura, totodata, o excelenta izolare acustica, fiind ideala pentru salile de sport sau pentru spitale.

Portofoliul de covoare PVC si linoleum pus la dispozitia clientilor este extrem de bogat si oferteaza prin modele si nuante inedite care completeaza aspectul interior al oricarei camere, imbogatindu-l cu un plus de eleganta, datorita aspectului perlat, stralucitor, si originalitate, datorita fuziunii dintre modernismul afisat in partea superioara a camerelor si partea clasica, definita de tonul potolit al linoleumului.