Amanetul auto – noul serviciu prin care banii se obtin usor si rapid

Sectorul financiar se confrunta cu o inasprire a conditiilor de acordare a imprumuturilor, fie si a celor de nevoi personale, in sume mici, fapt pentru care persoanele fizice incep sa se orienteze spre alternative care sa le ofere acelasi cadru legislativ si transparent ca in cazul imprumuturilor acordate de Banci. Adaptandu-se acestui noi val de piedici impuse persoanelor aflate in imposibilitatea de a mai contracta credite in sume mici pe termen scurt, serviciul de amanet auto a devenit extrem de popular, iar conditiile favorabile prin care isi oferteaza potentialii clienti ii asigura o expansiune notabila.

Amanetul auto se pozitioneaza ca institutie financiara nebancara si functioneaza perfect legal, fiind acreditata de Banca Nationala a Romaniei. Principiul de functionare al serviciului de amanet auto presupune acordarea unor sume de bani in schimbul amanetarii autoturismului, iar valoarea imprumutului poate ajunge la 75% din valoarea acestuia, in baza unor conditii de acordare.

Pe perioada derularii contractului de amanetare, autoturismul este pastrat si pazit intr-un parc auto detinut de compania care acorda imprumutul, atat de camerele de supraveghere, cat si de personalul specializat in asigurarea pazei, astfel ca parteneriatul se dovedeste a fi transparent si sigur pentru ambele parti implicate.

MC Amanet (Mares Credit SRL) este o companie care serveste categoria persoanelor fizice si juridice aflate intr-o criza acuta de lichiditati. Infiintata in anul 2014 pe baza capitalului 100% romanesc, societatea si-a insusit de-a lungul timpului un portofoliu semnificativ de clienti multumiti, care revin datorita seriozitatii, respectului, discretiei si a confidentialitatii care stau la baza fiecarui nou parteneriat incheiat cu societatea MC Amanet.

Conditiile pe care MC Amanet le impune in baza acordarii imprumuturilor sunt minime, pentru a facilita procedura de acordare si a pune lichiditatile cat mai rapid in posesia solicitantilor. Societatea se raporteaza la un prag maxim de 70% din valoarea autoturismului, iar comisionul impus acordarii porneste de la pragul de 0.1% si poate atinge valoarea maxima de 0.3% / zi, procente stipulate inca din faza debutarii contractului, fara clauze ascunse si consturi extra care sa supraindatoreze beneficiarul.

Fiindca actioneaza in beneficiul solicitantilor si urmareste sa onoreze cat mai multe cereri, societatea MC Amanet permite si amanetarea altor bunuri de transport, precum barca, motocicleta, scuter sau orice alt mobil care s-ar putea incadra in acesta categorie. Mai mult decat atat, contractul de imprumut cu garantie auto se poate semna in maximum 15 minute, iar solicitantul intra pe loc in posesia imprumutului.

MC Amanet se detaseaza notabil de societatile concurente prin faptul ca ofera evaluare telefonica a bunului amanetat, permite plata esalonata a imprumutului accesat, ofera un bonus de 7 zile de gratie fara dobanda dupa expirarea contractului si a termenelor prevazute si, nu in ultimul rand, contractele date spre semnare nu vizeaza penalizari sau costuri ascunse.

MC Amanet isi adreseaza serviciile persoanelor aflate intr-o lipsa acuta de lichiditati, oferindu-le o serie de avantaje si conditii minime de acordare in cazul creditelor solicitate. Amanetul auto este, de fapt, o varianta extrem de rapida si facila de a intra in posesia unor sume de bani care, in momentul de fata, nu pot fi usor acordate, intrucat prcedurile de acordare s-au inasprit semnificativ.

Serviciul se adreseaza atat persoanelor fizice, cat mai ales persoanelor juridice, facilitandu-le acestora cursul cotidian. Societatea MC Amanet si-a castigat in cei aproape patru ani de existenta reputatia justa, bazata pe transparenta si seriozitate, punctand prin promptitudine si eficientizarea procedurii de acordare a imprumuturilor.