Cum sa folosesti un ondulator conic

Daca doriti sa aveti mereu parte de o coafura care sa va scoata din anonimat, puteti alege cu incredere un ondulator conic, un produs de styling care este folosit si in saloanele profesionale. Exista numeroase moduri recomandate de Ondulator.ro in care va puteti aranja parul cu un ondulator conic. Pentru a avea parte de rezultate foarte bune, fara sa va deteriorati parul, trebuie sa tineti cont de cateva masuri.

In primul rand, trebuie sa obtineti o baza solida, asa ca este necesar sa va uscati parul complet. Daca tocmai ati spalat parul sau inca este umed, folositi un uscator de par inainte de a utiliza un ondulator conic. Parul trebuie sa fie complet uscat inainte de a incepe sa va ondulati parul.

Utilizati peria sau un pieptene obisnuit pentru a scoate usor orice incurcatura, astfel incat parul tau sa fie neted inainte de proces. Daca folositi produse, cum ar fi un balsam, aplicati-le in timp ce va periati parul.

Alegeti setarea de caldura. Ondulatorul conic ofera, de obicei, mai multe setari diferite, variind de la intensitate joasa la una mare. Recomandat, pentru a nu va deteriora parul este sa incepeti cu cea mai joasa setare si sa cresteti treptat intensitatea.

Parul gros, in general, necesita o setare mai mare a caldurii, in timp ce parul fin trebuie sa utilizeze o temperatura mai scazuta. Poae dura sa gasesti setarea corecta a caldurii pentru parul tau, asa ca este bine sa te inarmezi cu rabdare.

Utilizati un agent de protectie termica. Nu aplicati niciodata nici un fel de tratament termic parului fara a utiliza mai intai un agent de protectie termica. Puteti cumpara un pulverizator sau un gel de protectie termica de la un salon sau un magazin universal. Aplicati-l pe par conform instructiunilor, folosindu-l de la radacini la varfuri pentru a va asigura protectia completa.

Impartiti parul in sectiuni mai mici sau mai mari, in functie de cat de ondulat vreti sa fie parul. Luati fiecare portiune si tineti ondulatorul in jur de cateva secunde pe fiecare. Repetati acest lucru cu fiecare sectiune de par pana cand aveti un cap plin de bucle. Pentru fixare puteti folosi uun spray de par special, care sa va pastreze coafura impecabila pentru mai mult timp.