De la Mobutu citire

Am în messenger pe cineva cu un ID care începe cu Mobutu Sese Seko Koko Ngbendu Wa… şi continuă încă un număr anume de caractere. El (arată-te necurate!) mi-a trimis un link care m-a frapat prin conţinutul său, nu ciudat, pornografic sau extremist ci neaşteptat. Este vorba despre un om care a avut curajul să se lase filmat vorbind despre jocuri (pa gagici, ficior!). De cine a fost filmat, nu am nici cea mai vagă idee. Cert e că e vorba de o nouă televiziune de jocuri, GameX TV despre care nu ştiu nimic şi despre care nu am nici o opinie pentru că judec jocurile nu presa de jocuri.

În ceea ce priveşte „televiziunile” de jocuri în general însă, am vreo câteva opinii, dar se referă în special la televiziunea clasică nu la cea IP sau Tube. Chiar mă gândeam că a face o televiziune clasică de jocuri (cred că GINX e una dintre ele) e ca şi cum te-ai chinui să înregistrezi melodii de pe un stick USB pe pick-up, pe vinil, adică interesant dar inutil.

În ceea ce priveşte GameX TV – multă baftă pentru că aveţi nevoie cu Terex Titanu’, ca să nu fiu pesimist şi să zic Caterpillar-ul 797B, mai ales acum şi aici în ţara aceasta europeană! Şi aştept „feature”-urile alea de Web 2.0 care să-l scoată în evidenţă.

P.S. Acum am văzut acum în logo un ALPHA ceea ce înseamnă probabil că e în test aşteptând vremuri mai bune.