Un nou joc Harry Potter?

 

Un videoclip, postat ieri de către un utilizator Reddit, arată imagini dintr-un, posibil, viitor joc Harry Potter. Filmul a apărut pentru prima oară pe Reddit, ulterior și pe Youtube. A fost postat de către VapeThisBro. Acesta a susținut că a văzut videoclipul prin participarea unor studii de piață.

Warner Bros. a eliminat videoclipul de pe YouTube din cauza unei reclamații privind drepturile de autor, deși imagini din acest „posibil” joc sunt încă disponibile.

De-a lungul videoclipului a fost postată o descriere a jocului, care menționa un decor din secolul al XIX-lea, cu un student care se alătură școlii Hogwarts. Videoclipul prezintă: Hogwarts-ul din cărțile și filmele Harry Potter, creaturi care au debutat în seria filmului fantastic a lui Harry Potter, lupte între personaje etc.

Sursele au indicat inițial că dezvoltatorul Rocksteady (Batman Arkham) este în spatele jocului – ceea ce ar face un fel de sens. Rocksteady este un studio britanic și este deținut de editorul jocului Harry Potter, Warner Bros. Interactive. Mai mult, Rocksteady, de ceva timp, a lucrat în tăcere la următorul său proiect. Dar sursele Eurogamer au confirmat că aceștia nu lucrează la un joc Harry Potter.

Dacă nu Rocksteady și nici un `stoner` la întâmplare au realizat videoclipul, atunci cine altcineva ar putea lucra la un joc Harry Potter? Posibil Avalanche Software, care a făcut jocul video Disney Infinity. După anularea Disney Infinity din 2016, firma Avalanche a fost închisă pentru scurt timp, dar apoi cumpărată de Warner Bros. Interactive.

Singurul proiect ulterior al dezvoltatorului a fost lansat în iunie 2017, dar Avalanche lucrează de ceva timp la un proiect mai mare. Alte postări au descris următorul proiect Avalanche ca RPG, un proiect de joc de consolă pe scară largă și cu titlul „AAA”.