Wowbiz vorbeste despre succesul echipei Best Studios Romania

Celebra publicație Wowbiz vorbește într-un articol de excepție despre succesul echipei Best Studios România.

În data de 21 septembrie, Wowbiz.ro a publicat un articol despre câștigul obținut pe merit de echipa Best Studio România la gala Ynot Awards Praga, una dintre cele mai așteptate gale de către marile studiouri de videochat din România.

Acest premiu reflectă evoluția industriei videochat în România și a profesionalismului studioului Best Studio România. De ceva vreme se observă evoluția acestei industrii, care nu mai este privită ca pe ceva frivol, ci ca pe un job unde primești numeroase beneficii în funcție de eforturile depuse și cât de mult te implici.

Best Studio România reușește să câștige premii importante la Ynot Awards Praga

La sfârșitul lui septembrie, la Praga, a avut loc cea de-a 8-a ediție a galei internaționale de videochat numită Ynot Awards. Astfel de gale demonstrează prestigiul de care se bucură această industrie în Europa.

De-a lungul timpul, Best Studio România a participat la aceste gale internaționale unde reprezentate ale echipei de modele au strălucit în rochii elegante.

Wowbiz relatează cum Best Studio România a câștigat la această gala trei premii importante și anume Best Studio, Best Model si Best Industry Ambassador. Aceste trei categorii sunt unele dintre cele mai populare în cadrul evenimentelor de profil, toate studiourile dorindu-și să aibă ocazia de a câștiga pe merit un trofeu.

Maria, câștigătoarea Best Industry Ambassador, care este manager de 6 ani la acest studio renumit din România, a declarat încântată ca acest premiu este rodul unei munci de echipă. Atât modelele care se străduiesc sa obțină bonusuri, cât și fotografii, trainerii și cei din echipa de IT contribuie ca lucrurile sa meargă bine. Doar munca de echipă a condus la această perfomanță din partea Best Studio România.

Wowbiz vorbește și despre faptul că Best Studio România este unul dintre cele mai populare studiouri de videochat din România si nu numai. În această industrie s-a poziționat ca fiind un studio care promovează o altă manieră de a face videochat, ce se distinge prin accentul adus stilului și rafinamentului.

Oana Camara, câștigătoarea premiului Best Model, evidențiază faptul că la Best Studio România, precum la majoritatea studiourilor de prestigiu, fiecare model poate decide, în funcție de anumite criterii, dacă vrea să lucreze la secțiunea adult sau non adult.

De-a lungul anilor, tot mai multe românce aleg o astfel de carieră, susțin trainerii de la Best Studio.

PS: Wowbiz este o publicație care vă va ține la curent cu toate galele de premiere în industria videochatului.