Fortnite Cube Monsters nu va dipsărea prea curând datorită unui nou mod

Halloween-ul s-a termiant, dar aparent zombie nu au primit memo-ul, deoarece Fortune’s Cube Monsters va continua să existe în jurul insulei pentru o vreme.

Notele de patch-uri pentru actualizarea de astăzi dezvăluie că ghoulii urmează să treacă la un nou mod de timp limitat (LTM) numit „Team Terror”, care în esență pare să fuzioneze idei din modurile echipei Fortnite cu mecanicii Fortnitemares. Două grupuri de 32 de jucători trebuie să se elimine unul pe celălalt, pe măsură ce sunt hărțuiți de monstri care apar pe hartă de fiecare dată când furtuna se închide într-un cerc nou. Fortnite pune la dipsoziția jucătorilor mai multă muniție, astfel încât să puteți omorî cât mai mulți zombie.

Pentru jucătorii care se bucurau de versiunea Halloween PVE de la Fortnite, aceasta pare a fi o modalitate ideală de a oferi fanilor un mod opțional fără a deranja restul comunității Fortnite, unii dintre aceștia găsind monștrii Cube enervanți.

Fortnitemares, face, de asemenea, un salt – de data aceasta în modul PVE original al lui Fortnite Save the World. Cunoscut sub numele de „Fortnitemares Part 2”, sunt acum disponibile mai multe quest-uri noi și povestiri epice. Ar putea fi un plan făcut de Epic, pentru a face determina jucătorii să intre și în aceste zone.

Măcar nu este o temă de Crăciun.