Un studiu global despre pierderea auzului – III

TRACKING DE Lungime
Mahmoudi si colegii sai de la Institutul de Politie si Inovare pentru Sanatate din Universitatea din Michigan au analizat datele de asigurare anonime pentru a efectua studiul si au analizat datele pentru fiecare persoana cu pierderi de auz cu un an inainte de diagnosticare si trei ani dupa, astfel incat sa poata observa doar dementa, depresia, anxietatea si ranile cazute recent diagnosticate.

Acestia intentioneaza sa continue studiul datelor suplimentare din aceasta populatie, pentru a vedea daca diferentele de rezultate ale sanatatii continua peste trei ani.

Studiul arata ca barbatii cu pierderi de auz au avut mai multe sanse sa primeasca un aparat auditiv – 13,3% comparativ cu 11,3% dintre femei. Doar 6,5% dintre persoanele din mostenirea latina au primit un ajutor auditiv pentru pierderea auzului, comparativ cu 9,8% din afro-americani si 13,6% din albii.

Aproape 37% dintre persoanele cu pierderi de auz care au locuit in partea de nord-centru a tarii, asa cum este desemnat de Biroul de recensamant, au folosit un aparat auditiv, comparativ cu doar 5,9% din persoanele din statele montane.