Ganesha Caffe, cel mai căutat coffee shop din București

Diminețile sunt extraordinar de grele pentru mulți bucureșteni deoarece trezitul de dimineață nu este neapărat cea mai plăcută activitate, mai ales când așternutul este cald și parcă te invită să mai închizi ochii pentru câteva momente. Cu o așa ispită, nu este de mirare că multe persoane sunt de dimineață mereu pe fugă și în căutarea unei băuturi care să le ofere energia necesară pentru o zi de muncă . Astfel, băutura preferată a bucureștenilor a devenit inevitabil cafeaua, care, pe lângă energie, le oferă și o aromă bogată și intensă.

Fiind mereu conectată cu consumatorii și cu nevoile acestora, cafeneaua Ganesha Caffe a dorit să le ofere acestora doza lor de energie aromată la o calitate net superioară.

Ganesha Caffe, locul ZEN pentru savurarea cafelei

Directorii Ganesha Caffe au dorit tot timpul să răspundă cu maximum de promptitudine la nevoile și dorințele clienților. Astfel, observând dragostea mare pentru cafea a românilor și având acces la boabe de cafea fină din colțurile îndepărtate ale lumii, aceștia au angajat cel mai bun barista pentru a le oferi bucureștenilor ceea ce au nevoie: o cafea aromată, intensă pregătită cu multă iscusință.

Gustul intens și aromat al cafelei Ganesha Caffe a reușit să strângă în fiecare dimineață oameni din toate colțurile capitalei, transformând Ganesha Caffe cel mai căutat coffee shop București (https://ganeshacaffe.ro/en/).

O ceașcă de cafea savurată la într-o grădină orientală

Dorind să le creeze clienților și un ambient primitor, directorii Ganesha Caffe au amenajat o grădină în specific oriental în care oamenii să poată sta să își savureze băutura preferată.

Starea pe care o avem cu toții de dimineață este cea care ne influențează dispoziția pe tot parcursul zilei, iar noi asta am dorit să facem – să le creăm oamenilor o dispoziție bună încă de dimineață pentru a avea o zi productivă și liniștită.” – director Ganesha Caffe.

Gustul savuros al cafelei în zeci de combinații

Ganesha Coffe Shop București a dorit să rezoneze cu gusturile diversificate ale clienților, astfel că are în portofoliu o gamă largă de băuturi pe bază de cafea precum: espresso, caffe latte, cappuccino viennese, cafea cu tiramisu, cafea cu cocos, etc. care să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi.

Un lucru special pe care Coffe Shop- ul Ganesha îl oferă publicului este opțiunea de personalizare a cafelei. Personalizarea nu constă în gama diversă de arome pe care le poate lua o cafea, ci în măiestria de pictare. Exact! Cafeaua Ganesha poate să fie personalizată cu poza clientului, transformând astfel băutura în artă.

Ganesha Caffe vizează excelența și dorește tot timpul să își surprindă clientela cu cele mai bune băuturi alături de aromatele narghilele.