Descoperiți cum să eliminați mirosurile neplăcute din birou

Mirosurile neplăcute din birou ar trebuie să fie luate în serios: ele reprezintă o provocare serioasă, într-un timp scurt, deoarece pot provoca o semnificativă scădere a productivității angajaților precum și principalele probleme de sănătate.

Pe lângă faptul că sunt neplăcute, mirosurile sunt un simptom evident al calității slabe a aerului interior. Adică petrecem multe ore pe zi într-un mediu închis în care respirăm aer învechit și potențial dăunător. Nu sună prea bine, nu-i așa?

Nu numai sănătatea noastră și a angajaților se va deteriora, ci și imaginea și reputația unei companii atunci când sunt mirosuri neplăcute: într-un birou sunt întotdeauna vizite ale clienților și furnizorilor, se țin întâlniri … și ce vor gândi acei oameni despre o companie căreia îi pasă atât de puțin despre ea și care își ține angajații într-un mediu cu o igienă de mediu atât de scăzută? Nu există nicio scuză posibilă.

Compania Interior Cleaning Services, una dintre cele mai longevive firme de curățenie din București, ne va explica cum să îndepărtăm mirosurile neplăcute din birou pentru a începe să vă bucurați de un mediu de lucru mai curat și mai sănătos pentru toată lumea.

Sfaturi pentru a elimina mirosurile neplăcute dintr-un birou

Alegeți un serviciu de curățenie birouri eficient

Este evident: dacă aveți o problemă cu mirosurile neplăcute în birou, este un semn clar că ceva nu este în regulă cu serviciul dvs. de curățenie. Eliminarea murdăriei și evitarea acumulării de deșeuri și reziduuri este esențială pentru a evita mirosurile neplăcute. Atunci când alegeți firma de curățenie birouri care se ocupă de igiena zilnică a afacerii dvs., nu ar trebui să economisiți, ci mai degrabă să vă informați și să comparați până când o găsiți pe cea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Asigurați-vă că produsele de curățare corecte sunt utilizate în biroul dvs.

Utilizarea produselor de curățare deosebit de agresive poate fi contraproductivă: acestea vor dăuna atât obiectelor, cât și oamenilor (există produse, cum ar fi amoniacul, ale căror vapori pot deteriora plămânii celor care le inhalează), iar mirosurile lor vor fi foarte greu de diminuat.

Nu uitați să adăugați plante verzi în decor

Plantele nu sunt doar plăcute pentru privit, ci sunt și purificatoare de aer naturale. Unele chiar funcționează ca odorizante de aer. Informați-vă despre cele mai potrivite plante pentru biroul dvs. (în funcție de lumină, umiditate, spațiu etc.) și începeți achiziționarea.

Mențineți ordinea și curățenia în fiecare zi

Pentru a nu depinde doar de serviciul de curățenie birouri pe care l-ați angajat, este important ca dvs. și angajații dvs. să vă ocupați de spațiul de lucru. Păstrarea curată a zonelor comune și a băilor, folosirea coșurilor de gunoi, mâncarea la masă și nu la birou … acestea sunt sfaturi evidente, dar merită să le amintim. Curățenia începe întotdeauna cu noi înșine.

Și dacă aveți nevoie de ajutor pentru a elimina mirosurile neplăcute din biroul dvs. și vă gândiți să apelați la un serviciu de curățenie birouri profesionist, nu căutați mai departe: Interior Cleaning Services ajută companii să mențină spații de lucru curate, productive, plăcute și sănătoase de mai bine de 10 ani.