Arome de narghilea pe care trebuie să le încerci în această vară

Există numeroase motive pentru a încerca fumatul la narghilea, iar unul dintre cele mai importante este întocmai faptul că îți oferă posibilitatea de a experimenta adesea noi și noi arome interesante. Altfel spus, nu te poți plictisi niciodată de fumatul la narghilea.

Pentru că urmează o lungă perioadă cu zile numai bune de petrecut la o terasă sau la o cafenea cu narghilea din București, în acest articol ne propunem să prezentăm mai multe arome de narghilea pe care trebuie să le încerci numaidecât. Comandă-le la terasa unde obișnuiești să fumezi narghilea și cu siguranță vei reveni să ne mulțumești pentru recomandările oferite.

Vanilia

Vanilia este una dintre cele mai îndrăgite arome de narghilea pe tot parcursul anului și nu numai vara. Totuși, în timpul zilelor de vară aceasta este mai solicitată ca oricând, iar de aceea ar trebui să facă parte și de pe lista cu arome pe care trebuie să le încerci și tu.

Practic, vanilia îți oferă acea bucurie în suflet precum în momentele în care te bucuri de o înghețată naturală și gustoasă. Este o aromă minunată ce te va cuceri în mod iremediabil, iar de aceea ar trebui să o alegi și tu la următoarea experiență de fumat la narghilea.

Struguri

Iubești strugurii? Sigur vei iubi și fumatul la narghilea cu aromă de struguri! Practic, este o aromă atât de puternică și de dulce încât vei avea parte de o experiență pe care o vei recomanda și altora. Aromele de struguri pentru narghilea se obțin în urma amestecării mai multor sortimente de struguri, întocmai pentru un gust cât mai complex și mai unicat.

Pepene galben

Cine nu iubește pepenele galben? Ei bine, cine nu o face probabil că nu știe ce pierde! Iubitorii acestei arome trebuie să o încerce și pentru fumatul la narghilea. Este o aromă foarte puternică, nu exagerat de dulce și totodată atât timp cât este amestecată cu alte arome interesante, precum sunt citricele, se obține o aromă pe care sigur o vei comanda ori de câte ori vei ieși la o terasă cu narghilea.

Mango

Lista cu arome de narghilea pe care trebuie să le încerci vara aceasta ar fi incompletă dacă nu am include și Mango. Altfel spus, este aroma aceea de care ai nevoie atunci când simți nevoia unei experiențe exotice. Dacă iubești dulcele și vrei un fumat la narghilea cât mai intens și mai memorabil, magno este aroma pe care trebuie să o încerci neapărat.

Piersica

Fiind un fruct de sezon îndrăgit de întreaga lume, piersica reprezintă și obiectul unei arome pentru narghilea foarte populare. Are o aromă interesantă datorită mixului de dulce și acru, iar mirosul său plăcut te va convinge că este o opțiune la care ar mai trebui să revii vara aceasta.

De asemenea, piersica poate fi un ingredient cheie pentru foarte multe mixuri de succes, din care nu pot lipsi menta sau vanilia, de exemplu.

Încearcă și tu aceste arome de narghilea vara aceasta și cu siguranță nu vei regreta ci dimpotrivă, te vei îndrăgosti de ele.