Vreau sa-mi cumpar un smartwatch, dar nu prea ma pricep

Avand in vedere ca am ajuns la un nivel destul de avansat cu tehnologia in tara noastra, imi place sa aflu si sa achizitionez cat mai multe dispozitive noi aparute pe piata pentru a le testa si folosi cu scopul de a-mi usura munca.

Tot vad de atata timp reclama la tot feluri de ceasuri inteligente care au diverse functionalitati si sunt usor de folosit, dar nu am foarte multa experienta in ceea ce le priveste. Am cautat pe internet un model care sa mi se potriveasca, sunt adeptul lucrurilor mai simple, elegante si care pot fi usor de asortat. Asa ca am inceput prin stabilirea unui buget, pe care sper sa nu-l depasesc, momentan ma incadrez si am incercat sa stabilesc ce mi-as dori sa aiba acest ceas smart.

O sa va prezint ce am gasit si care ar fi caracteristicile pe care doresc sa le indeplineasca si astept cateva recomandari de ceasuri smartwatch.

Sistemul il prefer Android, sunt un mic adept al acestui sitem de operare si plus de asta mi-e mai usor de gestionat. Imi doresc ca bateria sa tina destul de mult pentru ca imi este suficient telefon pe care il incarc zilnic.

Imi doresc sa fie rezistent la apa pentru ca majoritatea ceasurilor sunt rezistente la apa, iar eu sun genul de om care nu renunta la ceas mai deloc.  Avand in vedere ca smartphone-ul meu va trebui schimbat pentru ca deja i-am suprasolicitat functionalitatile, ar fi perfect daca ar prelua functionalitatile unui telefon mobil, sa pot efectua plati online prin intermediului lui, nu prea platesc cash, asa ca sistemul online este un bun prieten de-al meu.

Nu-mi doresc un ceas care sa arate ca o bratara fitness, insa vreau sa aiba si aplicatii de monitorizare atunci cand fac sport, eu alerg foarte mult si m-ar ajuta sa nu mai folosesc aplicatia de pe telefon de motinorizare a pasilor si a altor aspecte.

Parerile sunt impartite in ceea ce priveste pretul unui ceas cu telefon pentru ca unele sunt destul de limitate si nu indeplinesc functiile pe care un client credea ca le are, tocmai din lipsa sursei de informare, asa ca doresc sa am parte de o dezamagire ulterioara, prefer sa ma documentez inainte de a-l cumpara.

De asemnea, un sistem de localizare este bine venit, in cazul in care il voi uita pe undeva, sa pot sa-l localizez imediat. Consider ca orice echipament ar trebui sa aiba aceste sisteme pentru ca uneori pleci in graba si este posibil sa pierzi lucruri de valoare mare.

Am gasit aici o oferta care mi-ar putea indeplinii unele criterii de alegere, insa sunt foarte putine review-uri despre el si mi-a dori sa am mai multe informatii despre cum functioneaza acest ceas, mai ales ca pretul depaseste un pic bugetul alocat initial.