Criză la Tirbuşoane

Pădurea lui Locke a fost informată astăzi în legătură cu o problemă extrem de gravă şi anume aceea că au dispărut tirbuşoanele de pe piaţă. Se pare că nu are legătură cu luna cadourilor şi a sărbătorilor, deoarece nu s-a observat vreo modificare a vânzărilor de vinuri.

Au apărut deja speculaţii vorbesc despre un război rece al tirbuşoanelor, prin care forţe oculte încearcă să aducă România în pragul imposibilităţii extragerii dopurilor de plută şi nu numai. Alţii vorbesc despre faptul un nou curent religios, Turbişionismul, care-l recunosc ca unic dumnezeu pe Sfântul Tirbuşon Desfundătorul, ridică la cer toate tirbuşoanele care nu sunt ţinute sub observaţie.

Ca urmare, Fabrica de Armament de la Cugir precum şi Combinatul Siderurgic Galaţi au anunţat triplarea, ba nu, de fapt chiar înzecirea producţiei de tirbuşoane pentru a satisface cererea în aceste vremuri triste şi grele.

Cei afectaţi de criză sunt sfătuiţi să rămână calmi, să stea acasă, cu geamurile închise şi să STEA CU OCHII PE TIRBUŞOANE!

Şi nu vă pierdeţi încrederea! În curând vom răsuci din nou!